Loading...

Auditor til kvalitet- og miljøaudit i bilindustrien

Mountain Top Industries ApS er international markedsleder inden for design, udvikling og produktion af udstyr til pickup biler. Vores produkter består primært af aluminiumsprofiler.
Som direkte global leverandør (Tier-1 supplier) til bl.a. Ford, Toyota, Nissan, VW er overensstemmelse med krævede standarder og kundespecifikke krav en selvfølgelighed. Rette kvalitet, rettidighed og løbende forbedringer er dermed vores parametre for succes – og vi har succes og vækster. Vil du være en del af vores team? Så er der spændende muligheder lige nu!

Mountain Top er certificeret iht. den gældende kvalitetsstandarden i bilbranchen IATF16949:2016, hvor ISO 9001:2015 ligger til grund. Ligeledes er virksomheden certificeret iht. ISO 14001:2015. Derudover foreligger en række individuelle kundespecifikkekrav, hvor overensstemmelse ligeledes skal sikres.

Som auditor vil du være ansvarlig for intern, ekstern og 3. parts audit og skal kunne beherske overensstemmelsesaudit, procesaudit og produktaudit. Du vil indgå i et audit team, hvor du er ansvarlig for egne audits. Du bliver desuden ansvarlig for Mountain Top’s kvalitetsledelsessystem QES, hvor du skal sikre forankring, systemet er tilstrækkeligt samt at strukturen opretholdes.

Som auditor skal du være analytisk, kunne arbejde struktureret, være omhyggelig – og stiller krav til dig selv og dine omgivelser samt være drevet af at sikre at dine audits medfører umiddelbare løbende forbedringer for Mountain Top. I forbindelse med audits skal du kunne motivere og inspirere, samtidig med at du er objektiv og konsekvent i forhold til opfyldelse af standarder og kundespecifikkekrav.

Det forventes, at du har en indgående erfaring fra produktionsvirksomhed i auditering minimum iht. ISO 9001:2015 samt ISO 14001:2015 standarderne samt en risikobaseret tilgang til auditering. Du skal have god teknisk forståelse samt kendskab til redskaberne FMEA, kontrolplaner, flow chart, PPAP, MSA, måleudstyr m.m.. Du skal kunne forstå og omsætte produktkrav samt tolke kompliceret tekst i aftaler, kontrakter og standarder samt forstå komplekse problemstillinger/processer.

Du skal have gode kommunikative evner både i skrift og tale samt kunne kommunikerer på alle niveauer på både dansk og engelsk.
Vi kan tilbyde et dynamisk miljø, hvor faglighed, engagement, grundighed, gensidig respekt og humor er i centrum, hvor du referere til den tekniske direktør.

For yderligere information kontakt venligst adm. direktør Marie-Louise Bjerg på telefonnummer 48 10 29 50 eller send en ansøgning til mlb@mountaintop.dk.

By | 2017-12-13T09:56:56+00:00 December 13th, 2017|Jobs|0 Comments