Loading...

Projektleder

Mountain Top Industries ApS er international markedsleder inden for udvikling og produktion af udstyr til pickup biler.

Vi er et stærkt team, der arbejder i et dynamisk miljø, hvor faglighed, engagement, grundighed, gensidig respekt og humor er i centrum.

Vore samarbejdspartnere og kunder er bilproducenterne Ford, VW, Toyota, Nissan m.fl. Virksomheden har 200 ansatte, er beliggende med hovedkvarter i Storkøbenhavn og har salgskontor i Melbourne, Australien.

Som leverandør til bilindustrien er kvalitet og tid afgørende parametre for succes – og vi har succes og vækster.

Du skal styre udviklingsprojekter fra aftale med kunden til overgivelse til produktionen. Du bliver ansvarlig for den daglige kontakt/sparring med kunder og leverandører. Din opgave er at sikre, at kundens krav formidles og opfyldes bedst muligt.

Du skal kunne drive projekter og skabe gode resultater. Arbejdet foregår i et afvekslende miljø, hvor det er nødvendigt at kunne bevare overblikket og dagligt prioritere skarpt.

Med en baggrund som ingeniør eller lign. er du teknisk velfunderet og løsningsorienteret samt har minimum 5 års erfaring med projektledelse af længerevarende udviklingsprojekter. Du kan drive et projekt med hård hånd i forhold til tid, budget og kvalitet. Du arbejder selvstændigt, er analytisk stærk, systematisk, struktureret og vant til at arbejde iht. tekniske standarder.

I jobbet får du en bred international kontaktflade, og du skal derfor beherske engelsk på højt niveau. Du skal have erfaring med APQP projektstyringsmodel og kendskab med Antura og C5 er en fordel. Du refererer til Udviklingschefen.

Ansøgningsfrist er d. 9. september 2018 og for yderligere information kontakt venligst Udviklingschef Anne Marcussen eller HR-chef Jeanette Hassel på telefonnummer 48 10 29 50. Ansøgningen sendes til hr@mountaintop.dk mærket ”Projektleder”.

Mountain Top Industries ApS designer, udvikler og producerer ladtilbehør til pick-up trucks. Produkterne udvikles i samarbejde med verdens største pick-up truck producenter og produceres på virksomheden i Frederikssund. Mountain Top er markedsledende i Europa og er også etableret i Australien. Mountain Top ejes af Axcel og Fam. Bjerg. www.mountaintop.dk.

By |2018-08-20T15:02:09+00:00August 10th, 2018|Jobs|0 Comments