Loading...

Technical Manager

Vil du med på Mountain Top Industries globale vækst rejse?

På vegne af Mountain Top Industries søger vi en stærk Technical Manager med bred erfaring indenfor funktionel design og konstruktion fra en produktionsvirksomhed.

Mountain Top Industries er markedsleder i Europa inden for udvikling og produktion af udstyr til pickup biler og deres samarbejdspartnere og kunder er bilproducenterne Ford, Mercedes, VW, Toyota, Nissan m.fl.

Mountain Top Industries har været udnævnt som gazelle-virksomhed de seneste otte år i træk, ligesom de to gange har fået tildelt EY’s pris for den mest succesfulde ejer-ledede virksomhed i regionen. Mountain Top Industries har de seneste år vokset fra 60 til 200 ansatte, og de vækster fortsat. Virksomheden har i 2017, fået den nordiske kapital fond Axcel med på rejsen, så de kan styrke deres globale vækststrategi og målsætning om, at blive global markedsleder inden for deres felt.

Om dig:

Vi forestiller os,

  • At du har en baggrund som mekanisk ingeniør eller lignende faglig ballast med stor forståelse for produktionsteknologier.
  • At du har stået i spidsen for at lede og udvikle et stærkt teknisk team af specialister.
  • At du er en stærk leder, der kan omsætte relevante input fra kunderne til geniale løsninger i tæt samarbejde med teamet, hvor I sparrer og udveksler ideer, så I sammen finder frem til de bedst mulige tekniske løsninger til Mountain Top Industries kunder.
  • At du er meget struktureret og kvalitetsbevidst, da Mountain Tops projekter er store og komplekse.
  • At du er fleksibel og har mulighed for rejseaktivitet nogle gange om måneden

Som person er du nysgerrig og teknisk meget velfunderet, og du motiveres af at inspirere dine medarbejdere til kontinuerlig forbedring af både nye og eksisterende løsninger som er virksomhedens DNA.

Du vil være et af Mountain Tops primære ansigter ud imod bilfabrikanterne.  Da alt kommunikationen med kunderne foregår på engelsk, forventes det at du behersker engelsk på højt niveau i skrift og tale. Andre sprogfærdigheder, herunder dansk, er en fordel men ikke et krav.

Du får:

Et fagligt kompetent team, der arbejder i et dynamisk miljø, hvor faglighed, engagement, grundighed, gensidig respekt og humor er i centrum.

En beliggende med hovedkvarter i Storkøbenhavn, men med salgskontor i Melbourne, Australien som er første skridt i vores internationale vækststrategi.

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt,  for yderligere information kontakt venligst Mille Frydensberg på mfr@strepa.com  el telefonnummer + 45 70 30 00 80

Mountain Top Industries ApS designer, udvikler og producerer ladtilbehør til pick-up trucks. Produkterne udvikles i samarbejde med verdens største pick-up truck producenter og produceres på virksomheden i Frederikssund. Mountain Top er markedsledende i Europa og er også etableret i Australien. Mountain Top ejes af Axcel og Fam. Bjerg. www.mountaintop.dk.

By |2018-08-21T07:13:56+00:00August 20th, 2018|Jobs|0 Comments