Loading...

Erfaren tekniker til Facility-afdelingen

Mountain Top Industries ApS er international markedsleder indenfor udvikling og produktion af udstyr til pickup-biler.

Vore samarbejdspartnere og kunder er bilproducenterne Ford, Mercedes, VW, Renault, Toyota, Nissan m.fl. Som leverandør til bilindustrien er kvalitet og tid afgørende parametre for succes – og vi har succes og vækster. Som vores kunder arbejder vi procesorienteret efter LEAN-principperne.

Dit ansvar bliver bl.a.:

  • Reparere og fejlfinde ved mekaniske nedbrud på vores maskiner
  • Foretage vedligeholdelsesopgaver på maskiner
  • Registrere vedligehold i vores kvalitetssystem (QES)
  • Opdatere eksisterende samt udvikle nye vedligeholdsprocedurer i produktionen i samråd med Facility Manager
  • Løsning og udførsel af diverse serviceopgaver

Du bliver en del af et fagligt kompetent team på 4 og vil referere til vores Facility Manager.

Vi er ca. 220 ansatte, med hovedkvarter i Frederikssund og med salgskontor i Melbourne, Australien.

Kvalifikationer

Du har en relevant faglig uddannelse som industritekniker, maskinarbejder, CNC-tekniker gerne med elektriker baggrund (dog ikke et krav) eller har tilsvarende uddannelse eller erfaring. Du er struktureret, og kan holde flere bolde i luften samtidig. Du er god til at formulere dig skriftligt såvel på dansk som engelsk og er vant til at bruge en PC i din dagligdag. Vi bruger et elektronisk vedligeholdelsessystem (QES) til styring af alle vores vedligeholdelsesopgaver.

Da vi arbejder i et lille team, er det vigtigt, at du er god til at samarbejde og er engageret i dit arbejde. Samarbejde er vigtigt, men det er lige så vigtigt, at du arbejder selvstændigt, er proaktiv og trives med at påtage dig ansvar. Da vi kører efter 5S-principper er orden/ryddelighed et must.

Tiltrædelse:

Stillingen ønskes besat snarest, men vi venter selvfølgelig på den rette medarbejder.

Ansøgningsfrist:

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Interesseret i at høre mere?

Du er velkommen til at kontakte Facility Manager Anja Lindegaard +45 6024 7096 eller HR-chef Jeanette Hassel +45 2827 0341 for yderligere oplysninger om stillingen.


Mountain Top Industries ApS designer, udvikler og producerer ladtilbehør til pickup-trucks. Produkterne udvikles i samarbejde med verdens største pickup-truckproducenter og produceres på virksomheden i Frederikssund. Mountain Top er markedsledende i Europa og er også etableret i Australien. Mountain Top ejes af Axcel og Fam. Bjerg. www.mountaintop.dk.

Ansøg online
By |2019-01-25T15:04:12+00:00January 25th, 2019|Jobs|0 Comments