Loading...

Logistik- og Planlægningschef

Der søges en processtærk og holistisk chef til produktionen i Frederikssund.

Mountain Top Industries ApS er international markedsleder inden for udvikling og produktion af udstyr til pickup biler. Samarbejdspartnere og kunder er bilproducenterne Ford, Mercedes, VW, Renault, Toyota, Nissan m.fl. Som leverandør til bilindustrien er kvalitet og tid afgørende parametre for succes – og Mountain Top har succes og vækster. Mountain Top arbejder, som sine kunder, procesorienteret efter LEAN-principperne. Virksomheden har ca. 245 ansatte med hovedkvarter i Frederikssund og salgskontor i Melbourne, Australien.

Jobbet:
Du får reference til produktionschefen og bliver en af ledergruppen i produktionen. Stillingen er nyoprettet, så du får god mulighed for selv at være med til at præge fremtiden.
Du får et alsidigt job, der byder på mange relationer og samarbejde internt i virksomheden. Du får den direkte ledelse af ca. 10 medarbejdere. Dine opgaver bliver bl.a.:

• Ansvaret for Supply Chain, herunder daglig planlægning af hele værdikæden – sikre rettidige leverancer og sørge for optimal planlægning af vare flowet.
• Produktionsplanlægge uge- og dagsplan således at salgs forecast kan gennemføres rettidigt.
• Ledelse af lagerfunktionen.

Din hverdag byder på meget forskellige opgaver, som du struktureret og metodisk skal skabe processer for. Der er mange deadlines og et professionelt og resultatorienteret miljø, hvor alle yder deres bedste for at skabe værdifulde løsninger til kunderne.

Kandidaten:
Den rette kandidat kalibrerer mellem tre ansvarsområder: Logistik, produktionsplanlægning samt lager. Du har en solid logistikerfaring og kan produktionsplanlægge en uge- og dagsplan således at salgs forecast kan gennemføres.
Du er stærk til processer og kan selv udvikle og optimere dem.

Det er et stort plus hvis din erfaring kommer fra ordreproducerende virksomhed, og meget gerne en mindre organisation hvor alles indsats tæller. Her har du vist, at du kan skabe gode resultater. Dine samarbejds- og kommunikationsevner sætter dig i stand til at motivere og drive det rette team.

Du får et bredt ansvarsområde og dermed en stejl indlæringskurve og der er mange kolleger der er klar til at støtte dig i denne rejse.

Din forretningsforståelse er god, og du ser hurtigt, hvordan du kan bidrage, samtidig med at du ikke er typen der holder dig tilbage, men også tør udfordre forretningen på eksisterende rutiner og beslutninger.

• Du har min. 4-5 års ledererfaring fra en lignende stilling.
• En fordel med en teoretisk baggrund som HD i supply chain management, ingeniør eller maskinmester – uddannelsen er dog ikke afgørende.
• Du brænder for at arbejde med mennesker og at udvikle dem.
• Du har erfaring fra en produktionsvirksomhed og har kendskab til LEAN.
• Du er vant til at kommunikere på alle niveauer i organisationen.
• Du er proaktiv og løsningsorienteret.
• Du har teknisk flair og forståelse.
• Du har gode kommunikative evner i dansk og engelsk i skrift og tale.
• Du behersker Office-pakken, samt gerne kendskab til C5.

Søg stillingen:
Sabroe Selection varetager rekrutteringen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Alice Sabroe på tlf. 7023 8360. Stillingen søges via www.sabroe-selection.dk. Registrer dit cv, indtast dine stamdata og vedlæg din ansøgning og cv i pdf-format. Ansøgningerne behandles i den rækkefølge de modtages. Mærk ansøgningen: Job nr. 2553.

Mountain Top Industries ApS designer, udvikler og producerer ladtilbehør til pickup trucks. Produkterne udvikles i samarbejde med verdens største pickup truck-producenter og produceres på virksomheden i Frederikssund. Mountain Top er markedsledende i Europa og er også etableret i Australien. Mountain Top ejes af Axcel og Fam. Bjerg. www.mountaintop.dk.

Ansøg online
By |2019-08-27T07:53:58+00:00August 26th, 2019|Jobs|0 Comments