Menu

Forretningsorienteret group controller til nyoprettet stilling

Mountain Top (Denmark) ApS er international markedsleder indenfor udvikling og produktion af udstyr til pickup biler. Selskabet er hovedkontor for Mountain Top gruppen, som dækker over selskaber i Danmark, USA, Thailand og Australien.

Som global leverandør til bilindustrien er kvalitet en afgørende parameter for succes. Mountain Top kan dokumentere en solid succes med fortsat vækstambitioner. Mountain Top er ordre- producerende og kendt for en høj kvalitet og præcision i leveringen, som udføres efter LEAN-principperne. Vore samarbejdspartnere og kunder er bl.a. Ford, VW, Toyota, Hyundai.

Selskabet er en private equity ejet virksomhed (PE), hvorfor den fremtidige controller kommer til at arbejde tæt med gruppens CFO ifm. rapportering, opfølgning og finansiel understøttelse af strategiske initiativer.

Din hverdag vil bestå af en række faste arbejdsopgaver indenfor rapportering og forecasting, men det er også vigtigt løbende at bistå direktion og ledere med dataudtræk, analyser og andet, som de måtte have behov for. Derudover skal du sammen med resten af dine kollegaer sikre, at deadlines overholdes, og at alle økonomiafdelingens opgaver løses med høj kvalitet.

Ansvarsområde og opgaver

  • Datavalidering og analyser
  • Udarbejdelse af måneds- og kvartalsrapportering
  • Præsentation af finansielle tal til direktion og bestyrelse
  • Månedlige salgsforecast
  • Ugentlige likviditetsforecast
  • Efterkalkulation på produkter.
  • Udarbejdelse af og opfølgning på budgetter og forecast
  • Optimering af NWC
  • Samarbejde med salg ved større projekter og analyser
  • Håndtering af BI værktøjer gerne kendskab til Qlik

Uddannelse og erfaring

Du har en regnskabsmæssig baggrund (Cand.merc, HD-R eller lign) med et par års erfaring indenfor controlling, revision, transaction services eller lignende arbejdsopgaver indenfor et større revisionshus.

Vi forventer, at du har kendskab til ERP-systemer og er dygtig til Excel.

Du er ambitiøs, har et højt drive og sætter gerne barren højt samtidig med, at du ved, hvad der kræves for at komme i mål med dine deadlines. Du skal motiveres af at have mange bolde i luften og stadig formå at bevare overblikket.

Som person er du udadvendt og imødekommende og trives ved at komme ud blandt nye folk og har en ”can do”-tilgang. Du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver samtidig med, at du evner at løfte i flok og forstår, at vi går den ekstra mil, når der er behov for det. Du har sans for detaljen og dedikerer dig til dine opgaver, hvad enten det er udviklingsopgaver eller mere faste driftsopgaver.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau.

Interesseret i at høre mere?

Du er velkommen til at kontakte CFO Anja Møller Folkvardsen på tlf.: + 45 2496 2158 eller HR-Chef Jeanette Hassel +45 2827 0341 for yderligere oplysninger om stillingen.

 

Need Help?

We find that a lot of product-related questions can be quickly answered with our FAQ. For other enquiries please try the search bar. You’re also welcome to send us a message – we’re glad to help.

Contact us