fbpx
Menu

Projektassistent til nyoprettet stilling

Share on facebook
Share on linkedin

Mountain Top er global markedsleder inden for design og produktion af tilbehør til bilindustrien. Vores kunder er de bilproducenter verden over. Vi er en global virksomhed, der er rodfæstet i Australien, Thailand, USA og Danmark, hvor hovedkvarteret ligger i Frederikssund.

Som leverandør til bilindustrien er kvalitet og tid afgørende parametre for succes – og vi har succes og vækster.

Som projektassistent hos Mountain Top vil du være en del af vores PMO-afdeling, som består af projektassistenter og projektledere, der i tæt samarbejde med R&D-afdelingen, arbejder med udviklingsprojekter.

Dine opgaver vil bestå af at udføre og sikre dokumentation på nye projekter, samt vedligeholde data på produkter der er i drift. PMO-afdelingen i Danmark sikrer både dokumentationen for hovedkvarteret i Danmark, men også vores andre sites verden over.

Ved udvikling af nye projekter vil du være en del at projektteamet, der udvikler, dokumenterer og implementerer de nye projekter.

Dine opgaver vil bestå af dokumentation samt at opsætte produktet med styklister og emnedata i vores ERP-system (C5), tjekke tegninger (Solid Works), sikre CSR-dokumentation, ansøge om myndighedsgodkendelser, m.m.

Du vil komme til at arbejde med vores CAD, 2D-tegning og konfigurationer i Solid Works, eksport og import af data. På CSR-dokumentation er det bl.a. opdatering af forskellige systemer: IMDS, SCIP, conflict minerals, REACH m.m. Yderligere kan der være dokumentation, som vores kunder kræver.

Det er vigtigt, at du arbejder struktureret, kan bevare overblikket og kan se den større sammenhæng i systemet. Ligeledes er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Det vil være en fordel, at du har en teknisk baggrund, evt. med uddannelse eller erfaring som Ingeniør eller teknisk designer.

Alt dokumentation laves på engelsk, og derfor skal du beherske engelsk på højt niveau. Du vil referer til Head of PMO.

Du er velkommen til at kontakte Head of PMO Anne Marcussen på tlf.: + 45 2726 0107 eller HR-chef Jeanette Hassel +45 2827 0341 for yderligere oplysninger om stillingen.

Need Help?

We find that a lot of product-related questions can be quickly answered with our FAQ. For other enquiries please try the search bar. You’re also welcome to send us a message – we’re glad to help.

Contact us