Menu

Projektassistent til nyoprettet stilling

Share on facebook
Share on linkedin

Mountain Top er international markedsleder indenfor udvikling og produktion af udstyr og accessoires til pickup biler.

Som global leverandør til bilindustrien er kvalitet og tid afgørende parametre for succes og Mountain Top kan dokumentere en solid succes, og har vækstambitioner.

Mountain Top er ordreproducerende og kendt for en høj kvalitet og præcision i leveringen. Vore samarbejdspartnere og kunder er bilproducenterne Ford, VW, Toyota, Nissan, Hyundai m.fl.

Som vores kunder arbejder vi procesorienteret efter LEAN-principperne. Vi er ca. 180 ansatte, med hovedkvarter i Frederikssund, fabrikker i Thailand og USA, samt kontor i Australien.

Som Projektassistent hos Mountain top vil du være en del af vores projekt kontor (PMO), som består af projektassistenter og projektledere der, i tæt samarbejde med R&D afdelingen, arbejder med udviklingsprojekter.

Dine opgaver vil bestå af at udføre og sikre dokumentation på nye projekter, samt vedligeholde data på produkter der er i drift. Projektkontoret i Danmark sikrer både dokumentationen for hovedkvarteret i Danmark, men også vores sites verden over.

Ved udvikling af nye projekter vil du være en del at projektteamet, der udvikler, dokumentere og implementere de nye projekter.

Dine opgaver vil bestå af dokumentation, som at opsætte produktet med styklister og emne data i vores ERP-system (C5), tjekke tegninger (Solid Works), sikre Customer Specific Requirements (CSR) dokumentation, ansøge om myndighedsgodkendelser mm.

Du vil komme til at arbejde med vores CAD, 2D tegning og konfigurationer i Solid Works, eksport og import af data. På Customer Specific Requirements dokumentation er det bl.a. opdatering af forskellige systemer: IMDS, SCIP, conflict minerals, REACH m.m. Yderligere kan der yderligere dokumentation som vores kunder kræver.

Det er vigtigt at du arbejder struktureret, kan bevare overblikket og kan se den større sammenhæng i systemet. Ligeledes er det vigtigt at du ikke på kompromis med kvaliteten.

Alt dokumentation laves på engelsk og derfor skal beherske engelsk på højt niveau.

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte Head of PMO Anne Marcussen +45 2726 0107 eller HR-chef Jeanette Hassel +45 2827 0341 for yderligere oplysninger om stillingen.

Need Help?

We find that a lot of product-related questions can be quickly answered with our FAQ. For other enquiries please try the search bar. You’re also welcome to send us a message – we’re glad to help.

Contact us