Menu

Projektassistent til nyoprettet stilling

Share on facebook
Share on linkedin

Har du lyst til at arbejde med udvikling og kan lide at være den, der får de sidste brikker til at falde på plads i et projekt, vil et job som Projektassistent hos Mountain Top være det job, du søger.

Som Projektassistent hos Mountain Top vil du være en del af vores PMO-afdeling, som består af projektassistenter og projektledere, der i samarbejde med R&D-afdelingen udvikler Mountain Tops produkter til bilindustrien.

Du kommer til at indgå aktivt i vores udviklingsprojekter, hvor du bliver en del af et globalt projektteam bestående af Projektleder og Designere. Din rolle vil være at opdatere og sikre, at data er korrekt inden de nye produkter bliver overdraget til produktion.

Du vil komme til at arbejde med opsætning af styklister og emnedata i vores ERP-system (C5), 2D-tegning i Solid Works. På CSR-dokumentation er det bl.a. opdatering af forskellige systemer: IMDS, SCIP, Conflict Minerals, REACH, kundeportaler m.m.

Yderligere vil dine opgaver bestå af at vedligeholde data på produkter der er i drift. PMO-afdelingen i Danmark sikrer både dokumentationen for hovedkvarteret i Danmark, men også vores andre sites verden over.

Det er vigtigt, at du arbejder struktureret, kan bevare overblikket og kan se den større sammenhæng i systemet. Ligeledes må du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Det vil være en fordel, at du har en teknisk baggrund fra lignende stilling eller evt. som Ingeniør eller Teknisk Designer.

Alt dokumentation laves på engelsk, og derfor skal du beherske engelsk. Du kommer til at referere til Head of PMO.

Mountain Top er global markedsleder inden for design og produktion af tilbehør til Pickup Trucks. Vi leverer til bilproducenter i hele verden. Mountain Tops hovedkvarter ligger i Frederikssund Danmark, men har salgskontor og produktion i Thailand, USA og Australien.

Du er velkommen til at kontakte Head of PMO Anne Marcussen på tlf.: + 45 2726 0107 eller HR-Chef Jeanette Hassel +45 2827 0341 for yderligere oplysninger om stillingen

Need Help?

We find that a lot of product-related questions can be quickly answered with our FAQ. For other enquiries please try the search bar. You’re also welcome to send us a message – we’re glad to help.

Contact us