Menu

Purchaser til Global Procurement Team

Mountain Top er international markedsleder inden for udvikling og produktion af udstyr og accessories til pickup-biler.

Som leverandør til bilindustrien er kvalitet, tid og optimering afgørende parametre for succes. Disse har været grundlaget for Mountain Tops betydelige vækst i de seneste år, hvilket kan dokumenteres med talrige Børsen Gazelle-priser. Den store fremgang har betydet nye fabrikker i Thailand og USA, hvilket for alvor har forvandlet virksomheden til en global spiller med fortsat store vækstambitioner.

Mountain Top er ordreproducerende og kendt for en høj kvalitet og præcision i leveringen. Vore samarbejdspartnere og kunder er bilproducenterne Ford, Toyota, Hyundai, Nissan m.fl. Som vores kunder arbejder vi procesorienteret efter LEAN-principperne.

Mountain Top søger en dygtig og engageret Purchaser

I tæt samarbejde med dine kolleger og vores leverandører bliver dit primære ansvar at tilsikre, at der er den optimale mængde råvarer på lager til en hver tid.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Oprette og håndtere ordrer og leveringer, herunder kontakt med leverandører
 • Vedligeholdelse af data i vores ERP-system C5
 • Behandle data og lave analyser til projekter samt at planlægge og lave optimeringstiltag
 • Opdatere Procurements intranetside
 • Administrative opgaver og redskaber, herunder Intrastat, Projects & Savings Trackers, kontraktstyring m.m.
 • Samarbejde med vores Global Supply Chain Analyst omkring analyser af priser og cost (TCO)
 • Administration af leverandøraftaler, lageraftaler, m.m. i samarbejde med interne stakeholders
 • Udarbejde leverandørperformance: evaluering og opfølgning (KPI)
 • Udarbejde materiale samt deltage i leverandørmøder
 • Sikre kvalitetscertifikater, beredskabsplaner m.v. samt øvrige krav i henhold til IATF16949

Hvem er du?

Vi forventer, at du har nogle års erfaring inden for operationelt indkøb, som Indkøber, Indkøbsassistent, Indkøbskoordinator eller lign.

Har du erfaring fra autobranchen og kendskab til IATF16949, er det et plus, men ikke et krav. Erfaring med ISO9001 og ISO14001 er en fordel. Desuden forestiller vi os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund.

Du trives med at løse mange forskellige arbejdsopgaver sideløbende, og det falder dig naturligt at se muligheder for optimering af dine arbejdsgange. I Procurement har vi en bred kontaktflade, internt såvel som eksternt. Derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og har gode kommunikationsevner. Du er ligeledes god til at opdyrke relationer.

Derudover forventer vi, at du er:

 • Rutineret IT-bruger med erfaring i ERP-systemer, gerne MS C5, samt MS Office-pakken
 • Flydende i skrift og tale både på dansk og engelsk

Interesseret i at høre mere?

Send os din ansøgning via nedenstående link “Ansøg her”. Du er velkommen til at kontakte Global Procurement Director Jan Reinhardt på tlf.: +45 6120 5819 eller HR-chef Jeanette Hassel +45 2827 0341 for yderligere oplysninger om stillingen.

Need Help?

We find that a lot of product-related questions can be quickly answered with our FAQ. For other enquiries please try the search bar. You’re also welcome to send us a message – we’re glad to help.

Contact us