Quality Technician

Share on facebook
Share on linkedin

Mountain Top (Denmark) ApS er international markedsleder indenfor udvikling og produktion af udstyr og accessoires til pickup-biler.

Som global leverandør til bilindustrien er kvalitet og tid afgørende parametre for succes og Mountain Top kan dokumentere en solid succes, og har vækstambitioner. Mountain Top er ordreproducerende og kendt for en høj kvalitet og præcision i leveringen. Vore samarbejdspartnere og kunder er bilproducenterne Ford, VW, Toyota, Nissan, Hyundai m.fl. Som vores kunder arbejder vi procesorienteret efter LEAN-principperne. Vi er cirka 180 medarbejdere i Danmark og er certificeret efter Automotive standarden IATF 16949 og miljøstandarden ISO 14.001.

Vi søger en dygtig og engageret Quality Technician som udover kvalitetsarbejde også skal varetage auditor-funktionen.

Du skal agere procesfacilitator

Som Quality Technician med fokus på audit vil du indgå i et mindre team i en stor virksomhed. Du bliver 5. medarbejder i teamet, og din stilling vil være opdelt mellem dels at håndtere claims og dels at gennemføre audits. Hovedvægten af stillingen centrerer sig om auditor-opgaver.

Du skal ligesom de øvrige medarbejdere i teamet håndtere kundereklamationer, mens du vil have hovedansvaret for at planlægge, strukturere og gennemføre audits i samarbejde med afdelingschefen.

Mountain Top (Denmark) har gennemgået stor vækst og udvikling de seneste år, og du vil derfor ikke komme til en gammel, traditionsbundet virksomhed, hvor alle strukturer og processer er fuldkommen fastlagte. Det betyder også, at din vigtigste rolle som (intern) auditor bliver at hjælpe på vej, stille konkrete forslag til procesforandring og være med til at udvikle. Det er netop centralt at hjælpe på vej frem for ensporet at påpege fejl og mangler.

Jobbet indebærer:

 • Planlægge, strukturere og udføre interne audits efter IATF16949 og ISO14001 og komme med forslag til designændringer og procesændringer i produktionen
 • Gennemføre leverandøraudits, følge op på leverandørafvigelser og gerne komme med forslag til procesændringer hos leverandører
 • Oprette, håndtere, koordinere og afslutte kundereklamationer (claims)

Du er en dygtig auditor og imødekommende

Hos Mountain Top (Denmark) ApS bliver du en del af en arbejdsplads med en uformel jargon og med plads til humor og det gode kollegaskab. Vi søger en medarbejder med lyst til at være en del af et team og den gode stemning.

Du vil varetage en funktion, hvor du hjælper processer på vej frem for blot at følge bogen og italesætte fejl, og det er derfor helt afgørende, at du både er god til og har lyst til at kommunikere med mennesker og opbygge positive, professionelle relationer. Du skal være imødekommende og rar at tale med samtidig med, at du hjælper strukturer og processer på vej.

Det er derudover helt centralt for stillingen, at du har en baggrund som auditor, og at du har teknisk forståelse. Vi søger en profil med følgende baggrund:

 • En auditoruddannelse
 • Erfaring med at gennemføre, strukturere og planlægge audits
 • Erfaring med ISO 9001 og gerne ISO 14001
 • En god teknisk forståelse – du vil skulle indgå i dialoger, forstå og udfordre tekniske spørgsmål i din kontakt med både produktionen og leverandører
 • God til at kommunikere og opbygge gode, professionelle relationer – du har meget kontakt med personalet i produktionen, ligesom du har kontakt til kunder og leverandører. Det er vigtigt, at du er behagelig at tale med og er god til at tale med forskellige typer mennesker
 • Kan tale og skrive dansk og engelsk på et tilstrækkeligt professionelt niveau – det er en fordel, hvis du også kan tysk
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med IATF16949
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til VDA 6.3 samt automotive tools (fx FMEA, MSA og SPC)

Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte Global Quality Manager Anders Serup Würtz på telefon + 45 3032 7915 eller HR-chef Jeanette Hassel på telefon +45 2827 0341, hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen.

Der indkaldes løbende til samtale.

Need Help?

We find that a lot of product-related questions can be quickly answered with our FAQ. For other enquiries please try the search bar. You’re also welcome to send us a message – we’re glad to help.

Contact us