Senior Design Ingeniør

Share on facebook
Share on linkedin

Vil du med på Mountain Top Industries globale vækstrejse?

På vegne af Mountain Top Industries søger vi en erfaren Senior Design ingeniør med bred erfaring inden for funktionel design og konstruktion fra en produktionsvirksomhed.

Mountain Top Industries er markedsleder i Europa inden for udvikling og produktion af udstyr til pickup trucks og vores samarbejdspartnere og kunder er bilproducenterne Ford, Mercedes, VW, Toyota, Nissan m.fl.

Mountain Top Industries har været udnævnt som gazelle-virksomhed de seneste ni år i træk, ligesom vi tre gange har fået tildelt EY’s pris for den mest succesfulde ejer-ledede virksomhed i regionen. Mountain Top Industries har de seneste år vokset fra 60 til 250 ansatte og vækster fortsat. Virksomheden har i 2017 fået den nordiske kapitalfond Axcel med på rejsen, så de kan styrke den globale vækststrategi og målsætning om at blive global markedsleder.


Om dig:

Vi forestiller os;

  • At du har en baggrund som ingeniør eller lignende professionel ballast med stor forståelse af produktionsteknologier
  • At du har minimum 5 års erfaring med Solidworks
  • At du har en kreativ tilgang og kan bidrage til at finde innovative løsninger, som vil være værdiskabende for vores kunder
  • At du har sans for at kombinere funktionalitet og æstetik
  • At du har erfaring med at designe i forskellige materialer, såsom aluminium (ekstruderede og støbte dele), plast (sprøjtestøbt), metal generelt (metalplader til beslag og lignende) og gummi (både ekstruderet og støbejern).
  • At du kan arbejde projektorienteret, overholde deadlines og at du er meget struktureret og kvalitetsbevidst, da vores projekter undertiden er store, langvarige og med en vis kompleksitet
  • At du er detaljeorienteret og har overblik over opgaven hele vejen igennem indtil projektet er færdiggjort
  • Som person er du nysgerrig og teknisk velfunderet, og du motiveres af at inspirere og blive inspireret af dine kollegaer til løbende at forbedre både nye og eksisterende løsninger.


Da al kommunikation med kunder og afdelingen i Australien foregår på engelsk, forventes det, at du behersker engelsk på et højt niveau. Andre sprogfærdigheder er en fordel men ikke et krav.

Derudover er det naturligvis et plus, hvis du har en passion for 4×4 pick-up trucks.


Du får:

Inspirerende og kompetente kollegaer, der arbejder i et dynamisk miljø, hvor faglighed, engagement, grundighed, gensidig respekt og humor er i centrum
En arbejdsplads hvor produktionen er in-house og derfor et tæt samarbejde med produktionen
En beliggende med hovedkvarter i Frederikssund og med kollegaer i Melbourne, Australien

For yderligere information kontakt venligst HR Chef Jeanette Hassel på 28 27 03 41. Ansøgning sendes til hr@mountaintop.dk.

Mountain Top Industries ApS designer, udvikler og producerer ladtilbehør til pick-up trucks. Produkterne udvikles i samarbejde med verdens største pick-up truck producenter og produceres på virksomheden i Frederikssund. Mountain Top er markedsledende i Europa og er også etableret i Australien.

Need Help?

We find that a lot of product-related questions can be quickly answered with our FAQ. For other enquiries please try the search bar. You’re also welcome to send us a message – we’re glad to help.

Contact us