Menu

Tekniker til vores test team

Mountain Top er international markedsleder indenfor udvikling og produktion af udstyr og accessories til pickup trucks.

Som leverandør til bilindustrien er kvalitet og tid afgørende parametre for succes og Mountain Top kan dokumentere en solid succes, og har vækstambitioner. Mountain Top er ordreproducerende og kendt for en høj kvalitet og præcision i leveringen. Vore samarbejdspartnere og kunder er bilproducenterne Ford, Mercedes, VW, Toyota, Nissan m.fl. Som vores kunder arbejder vi procesorienteret efter LEAN-principperne.

Jobbet:

Som Tekniker i test teamet hos Mountain Top får du reference til Head of PMO og bliver sammen en del af et lille men dedikeret team af test teknikere, ansvarlig for udførelse af test som både er mekanisk test og elektrisk.

Test teamet er en vigtig del for vores udvikling af produkter og er kendetegnet ved et godt teamwork, engagement, systematisk tilgang, gensidig respekt og humor.

Vores testteam deltager i vores innovative produktudvikling med design feedback og test samt bygning af prototyper. De arbejder dagligt i tæt kontakt med R&D og PMO, som ligger i Danmark og Australien og deltager i workshop med input til ideer og problemløsninger.

En stor del af jobbet, som test tekniker, vil være hands-on opgaver med udførelse og dokumentation af test og designtjek. Vores designs skal passe sammen med vores produktions sites og derfor er det vigtigt at forstå produktionsprocesser og hvordan design valideres op mod dette miljø.

Ud over de praktiske test vil din rolle ligeledes være, at granske krav og testspecifikationer samt give tilbagemelding i form af testrapporter på engelsk og synliggøre særlige udfordringer.

Vi udfører test i vores værksted hos Mountain Top (Danmark), men laver også test hos eksterne leverandører og kunder. Eksempler på test kan være: produkt livscyklus test, fit tjek, regn test, load test, emballage test, city crash test og test af materialer. Vores testspecifikationer følger internationale standarder som fx ISO, ASTM og de krav vores OE-kunder stiller.

Ud over at udføre testene er en vigtig del i jobbet ligeledes at kommunikere testresultaterne. Der skal gives løbende status på en test til testejeren og det færdige resultat skal dokumenteres i en rapport. Derfor er det vigtigt, at du behersker engelsk både mundtligt og skriftligt på højt niveau og har erfaring i at skrive tekniske rapporter.

Du skal forvente, at der kan forekomme rejsedage til enten at udføre test hos leverandører, men også test hos vores kunder. Du skal være komfortabel med at have en faglig dialog med leverandør og vores krævende kunder i et internationalt miljø.

Den rette profil:

 • Du har en teknisk baggrund, gerne som mekaniker eller ingeniør
 • Du har erfaring med udførelse af test
 • Du skal have hænderne skruet godt på og er ikke bleg for at tage fat på den praktiske del
 • Du har mekanisk såvel som elektrisk kendskab indenfor automobilsystemer. Ligeledes har du øje for detaljen
 • Du har godt kendskab til materialer og deres egenskaber
 • Du har erfaring med at arbejde med standarder og lovkrav gerne indenfor produktion i automobilbranchen
 • Du skal kunne lave opsætning af mekaniske og programstyrede test
 • Du kan dokumentere test i rapporter, som anvendes til dokumentation over for vores kunder
 • Du er komfortabel ved at deltage i workshops og designdiskussioner
 • Du er god til at kommunikere din design feedback og giver gerne konstruktiv kritik
 • Det er en fordel med truck kørekort, men ikke et krav
 • Du har kørekort til bil
 • Du er vant til at bruge Microsoft Excel, Word og Power Point
 • Du er fleksibel med mødetider fordi der skal holdes enkeltstående møder med vores kollegaer og kunder i andre tidszoner
 • Du behersker engelsk i skrift og tale på højt niveau

Interesseret i at høre mere?

Du er velkommen til at kontakte Head of PMO på tlf.: + 45 2726 0107 eller HR-Chef Jeanette Hassel +45 2827 0341 for yderligere oplysninger om stillingen.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex

 

Need Help?

We find that a lot of product-related questions can be quickly answered with our FAQ. For other enquiries please try the search bar. You’re also welcome to send us a message – we’re glad to help.

Contact us