Menu

Design Engineer til nyoprettet stilling

Udvidelse af Mountain Top produktportefølje samt udvikling af næste generation af produkter med et højt niveau af automatisering, har ført til ønsket om at styrke vores R&D afdeling i Danmark med en Design Engineer, som har kompetencer indenfor mekanik. Vores produkter byder på mange aspekter af teknik inden for bevægelig mekanik, materialer og elektronik, som i højre grad vil blive integreret i Mountain Top fremtidige produkter.

I denne stilling vil du være ansvarlig for mekanisk udvikling af kundetilpasset produkter. Du vil i samarbejde med projektleder og test tekniker være involveret i projektet fra start til slut, hvilket indbefatter kommunikation med kunden, projektplanlægning, design, fremstilling af prototyper, test internt og ekstern hos kunder. Vi ønsker hele tiden at optimere vores ”time to market”, hvorfor du også vil være involveret i projekter, der omhandler vores udviklingsprocesser (VSM og TPI)

Mountain Top er markedsledende inden for udvikling og fremstilling af tilbehør til pickup-segmentet inden for bilindustrien. Vores produkter er stilet til de store bilmærker i branchen, enten direkte på deres produktionslinjen eller til eftermontage hos slutbrugeren. Vores partnere og kunder er Ford, Toyota, VW, Hyundai, Nissan, Renault m.fl.

Du vil i denne stilling lykkes, hvis du har:

 • En baggrund som maskiningeniør eller lignende professionel ballast
 • Kendskab til definering af elektromekaniske krav og verifikation af disse
 • Erfaring med SolidWorks overflademodellering og PDM-systemer. Kendskab indenfor CATIA/NX er en fordel, men ikke et krav
 • Designerfaring inden for materialer, såsom aluminium (ekstruderet og støbt), plast (ekstruderet og støbt), metal generelt (plademetal til beslag og lignende) og gummi (ekstruderet og støbt)
 • Erfaring med projektplanlægning og trives i en matrixorganisation, hvor der eksekveres på flere sideløbende projekter
 • En kreativ personlighed, der i samarbejde med andre teammedlemmer vil tage aktivt del i at finde innovative løsninger, som kunderne vil anerkende som værdiforøgelse ved at kombinere funktionalitet og æstetik
 • En pragmatisk tilgang til fremstilling af prototyper, simulering, verifikation og validering
 • En organiseret og klar kommunikation, der muliggør et effektivt samarbejde mellem vores forskellige kontorer i Danmark og globalt (USA, Australien og Thailand)
 • Evnen til at arbejde med detaljen og samtidig holde det høje mål i fokus

Som person er du nysgerrig og teknisk velfunderet. En ansvarlig teamplayer og åben for at udvide dine kompetencer inden for en branche, der sjældent ses i Danmark. Løbende forbedre både nye og eksisterende løsninger, der ligger inden for virksomhedens DNA.

Da al kommunikation med kunder og kollegaer foregår på engelsk, forventes det, at du behersker engelsk på et højt niveau i både skrift og tale. Andre sprogkundskaber er en fordel, men ikke et krav.

Med kollegaer i Australien, Thailand og USA er en vis fleksibilitet i arbejdstiden påkrævet.

Du vil få:

 • En dagligdag med 5 kompetent designere og ingeniører, der arbejder i et dynamisk miljø, hvor professionalisme, dedikation, grundighed, gensidig respekt og humor er kerneværdierne. Vi sætter pris på en uformel tilgang med en fordomsfri konstruktiv og ærlig dialog
 • En bred tværfaglig berøringsflade, der gennem projektforløbet, der typisk spænder fra 3 mdr. til 1½ år, vil omfatte samarbejde med kunden, salg, leverandører, indkøb, test, QA, produktion og slutbruger
 • Stor indflydelse på planlægning og eksekvering af egne opgaver
 • Prototype værksted og testfaciliter, med mulighed for at udføre prototypeteste og endelig verifikationstest på pickup trucks i 1:1 skala
 • Mulighed for at rejse i forbindelse med ”fit-check” hos kunder
 • Bred berøringsflade med fabrikker i Danmark, Thailand og USA samt R&D-kontorer i Denmark, Australien og Thailand

Ønsker du at blive en del af Mountain Top vækst strategi, og er nysgerrig efter yderlig information, er du velkommen til at kontakte:

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt, vent ikke med at sende dit CV med motivering for jobbet da vi kalder ind til samtale løbende.

Need Help?

We find that a lot of product-related questions can be quickly answered with our FAQ. For other enquiries please try the search bar. You’re also welcome to send us a message – we’re glad to help.

Contact us